PS5 Yardım Dahili hdd den oyunu başlatamıyorum yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde ayzek11 tarafından oluşturulan Dahili hdd den oyunu başlatamıyorum yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 79 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Dahili hdd den oyunu başlatamıyorum yardım
Konbuyu başlatan ayzek11
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dantegodof

ayzek11

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2010
98
6
8
49
merhaba arkadaşlar,

10.01 toyutube jailbreakli makinem var, harici ana dizninde itemflows ile açılan oyun, itemflows ile dahili hdd deki ana dizin içeriisnde yer alan etahen ya da games klasörüne atınca çalışmıyor ve veritabanı bozuldu deyip oyundan atıyor, bu şekilde çalıştırabildiğim tek oyun crimson desert oldu, indiana jones, expedition33 ve resident evil rquiem çalışmadı ama bunların hesp yavaş da olsa haricide çalışıyor,

Yardımlarınızı rica ediyorum...

Ekli dosyalar

kuzukurt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2017
219
113
43
itemflow ile atarken bazı küçük dosyaları dahiliye atmıyor. filezilla ile bilgisayardan bağlanıp oyunu tekrar dahiliye kopyalayın var olan dosyaları atla seçeneğini seçip birde öyle deneyin

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
396
184
43
34
Merhaba ıtemzflow kullanmayalım veri tabanı bozuk hatası yapar stabil değil ps5 dahili hafızasına exfat formatlı oyunları kopyalayalim klasörlu oyunları kopyalamak sağlıklı değil silmen zor olur hatalı kopyalayabilir shadowmounterplus elf dosyasını ps5 e payload programından gonderelim.

Oyunları data etaHEN games klasörüne kopyalaman yeterli ps5 dahili hafiza için.

Harici harddisk de oyunu açman gerekirse etaHEN-games klasörü icerisine kopyalim.

Ps5 xplorer ile exfat formatlı oyunları kolayca ps5 e kopyalayabilirsin.

Shadowmounterplus klasörlu ve exfat formatlı oyunları tarayıp otomatik yükler sorunsuz çalışır.

omrkrkdr

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
129
38
28
Merhaba ıtemzflow kullanmayalım veri tabanı bozuk hatası yapar stabil değil ps5 dahili hafızasına exfat formatlı oyunları kopyalayalim klasörlu oyunları kopyalamak sağlıklı değil silmen zor olur hatalı kopyalayabilir shadowmounterplus elf dosyasını ps5 e payload programından gonderelim.

Oyunları data etaHEN games klasörüne kopyalaman yeterli ps5 dahili hafiza için.

Harici harddisk de oyunu açman gerekirse etaHEN-games klasörü icerisine kopyalim.

Ps5 xplorer ile exfat formatlı oyunları kolayca ps5 e kopyalayabilirsin.

Shadowmounterplus klasörlu ve exfat formatlı oyunları tarayıp otomatik yükler sorunsuz çalışır.
Kardeşim baştan anlatır mısın playstation5 i kırdık sonra shadowmounterplus elf dosyasını nerden alcaz oyunları ps5 explorer üzerindenmi kopyalicsx

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
396
184
43
34
Netcatgui programi ile ya da ps5 payload sender apk android programı ile shadowmounterplus elf dosyasını ps5 e gönderelim.

Exfat formatlı oyunları ps5 explorer uygulamadan kopyalayabilirsin.